Zoufalé manželky

Jeden z nejvydařenějších TV seriálů stanice ABC. Úžasnej relax!!!!!! Stojí za to se podívat na celou sérii...

Zoufalé manželky

Příběh několika zoufalých žen z jednoho předměstí. Proč jsou zoufalé?

Susan Mayer. Nezaměstnaná matka samoživitelka. Kdyby se o ni její dcera nestarala, nejspíš by byla úplně ztracená. Vždy jí provází řada katastrofálních nehod a láska k instalatérovi odnaproti.

Bree Van De Kamp. Je to hospodyňka jak z reklamy padesátých let. Dokonalá manželka a matka ve všech ohledech. Její vystupování je vždy prvotřídní. Přese všechno, nebo právě proto, prochází její manželství krizí. Její děti jí nesnáší a manžel zahýbá. Bree by ale na veřejnosti nikdy nedala najevo, že jí to snad vadí.

Gabrielle Solis. Bývalá modelka a na první pohled povrchní žena, dbající jen na svůj vzhled. Její manžel už se jí dávno nevěnuje jako dřív a není proto divu, že si Gabrielle snaží zkrátit dlouhou chvíli. Nejlépe nákupem luxusních oděvů nebo „nevinným“ přátelstvím se zahradníkem.

Lynette Scavo. Neoficiální hlava několikačlenné rodiny, kvůli které se vzdala své slibné kariéry. Její děti jsou po předměstí známé jako nejhorší výrostci v okolí. Její manžel je málokdy doma, takže je na celou rodinu sama. Zvládnout to není vždy snadné.

Edie Britt. Největší mrcha v okolí. Žádný muž si před ní není jistý. Působí jako Susanina Nemesis, když si vyhlédne stejného instalatéra. Přestože vždy působí sebejistě, zažila si také svoje, hlavně ve svém neradostném dětství.

Během sledování osudů hlavních hrdinek se vždy objeví i nějaká záhada. Tajemná smrt, soused s tajemstvím, které by neměl nikdo znát nebo i tajemné výkřiky ze sklepa odvedle. A jsou to právě zoufalé manželky, které tajemství nakonec vyřeší.

S dovolením serveru www.serialzone.cz


Mohlo by vás zajímat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Máte platnou smlouvu na pojištění nemovitosti? Děláte jistě dobře, protože případné škody pro vás mohou být likvidační. Jako klíčové se ale ukazuje, abyste tuto smlouvu dostatečně často aktualizovali a uváděli co nejpřesnější hodnotu pojišťované nemovitosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání při likvidaci škody.

Rekordní rok 2020: Nejvíce prodaných bytů za deset let

Rekordní rok 2020: Nejvíce prodaných bytů za deset let

Na pražském trhu s novými byty zaznamenaly developerské společnosti v posledním loňském čtvrtletí doslova explozi poptávky. Celkem se jim podařilo prodat na 2050 jednotek, což je nejvíc za posledních deset let. Díky tomu dohnaly ztráty v prodejích z druhého kvartálu a celkově rok zakončily na počtu 5800 prodaných nových bytů.