Povinné hlasování v době krize jedině online

Povinnost alespoň 1x za rok se sejít, probrat a odhlasovat spoustu důležitých věcí mají všechny organizace, spolky, instituce, sportovní kluby, neziskovky, svazy, asociace, ale i SVJ a BD (sdružení vlastníků jednotek a bytová družstva). A právě poslední jmenovaní už začali využívat plně právně uznatelné online hlasování. Sousedé.cz se rozhodli nabídnout ho po dobu krize zdarma i ostatním, kdo potřebují hlasovat.

Povinné hlasování v době krize jedině online

Hlasování i zajištění činnosti zůstane nenarušeno

Od 13. 3. platí zákaz shromáždění nad 30 osob, díky kterému se daří snižovat riziko šíření nákazy koronaviru. Otázka však zní: jak splnit zákonnou povinnost a uspořádat VH, i když netušíme, jak dlouho tento stav potrvá? Nikdo z nás určitě nechce nevědomky nakazit ostatní. Přičemž na duben či květen již máte plánovanou valnou hromadu a teď nevíte, jak si vše důležité odhlasujete? Ať už potřebujete schválit stav hospodaření, stav financí na účtu, program na nové období, výši příspěvků, nebo cokoliv jiného, je tu pro vás plně právně uznatelné online hlasování.

Řešení je zdarma

S ohledem na vývoj situace pandemie koronaviru se sousedé.cz rozhodli nestát stranou a poskytnout jedinečné řešení online hlasování pro všechny po dobu krize zdarma! A co vše vám hlasování online přináší?

  • Okamžité řešení aktuálního zákazu shromažďování osob

  • Právně plně uznatelné hlasování bez nutnosti pořádání valné hromady

  • Ušetříte spoustu peněz i čas všech zúčastněných

  • Hlasujete odkudkoliv – stačí vám připojení k internetu, počítač, tablet nebo i mobil

  • Víceúrovňové hlasování – hlasujete, jak potřebujete – celá členská základna nebo jen členové vedení – představenstvo/prezídium

Hlasování online je bezpečné

Na sousedé.cz se nemusíte bát o svou identitu nebo o svá data, jelikož mají plně GDPR zabezpečený prostor. Proces online hlasování nám popsala jednatelka sousedé.cz, Zlata Botero: „Když jsme v lednu spouštěli naši novinku, online hlasování, netušili jsme, jak cenným nástrojem se pro většinu lidí během pár měsíců stane. Rozhodli jsme se proto nabídnout jej po dobu trvání krize zdarma. Vše je velice jednoduché. Na sousedé.cz se v zastoupení daného subjektu zaregistruje správce/admin, pozve všechny účastníky emailem, vytvoří hlasování a vše je připraveno. Je to opravdu velice jednoduché a intuitivní. Kdybyste si přesto nebyli jistí, jsme tu pro vás a poradíme s čímkoliv.

Vyzkoušejte hlasování online


Mohlo by vás zajímat