Revitalizační poradna

Hledáte rady jak ušetřit za energii a jak správně zateplit váš dům? Pak se můžete inspirovat v naší nové poradně, kde jsme pro vás připravili seznam nejčastějších otázek na revitalizaci bytových domů a zateplení. Pokud vám nestačí již zodpovězené otázky, můžete našemu partnerovi položit svou vlastní otázku.

Revitalizační poradna

V našem hlavním menu naleznete položky Lokality, Společenstva, Magazín a Poradny. V poradnách naleznete právní poradnu a nově revitalizační poradnu. V obou poradnách naleznete nejčastější otázky uživatelů, články od našich partnerů, návody, vzory smluv a možnost položit našim partnerům dotaz. To vše nabízíme našim uživatelům zdarma.

Pokud se vám zdají náklady na vytápění vašeho obytného domu velké a zbytečné, je na čase podívat se po jednoduchém řešení, jak je snížit. Někdy může postačit lepší izolace, někdy zase výměna oken. Více informací naleznete v naší poradně, na které spolupracujeme s IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.



Mohlo by vás zajímat

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

POZVÁNKA NA VODÍKOVOU KONFERENCI, H2 HEATING 2023

Využití vodíkových technologií v oblasti vytápění budov. Konference se koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva pro místní rozvoj a Ministerstva životního prostředí, ve spolupráci s Českým plynárenským svazem, HYTEP ČR a UCEEB ČVUT v Praze.