Pojistěte si dovolenou! Kooperativa nabízí nová COVID pojištění

Chystáte se i přes nepříznivé předpovědi na dovolenou? Kooperativa nabízí speciální cestovní připojištění pro případ nákazy koronavirem.

Pojistěte si dovolenou! Kooperativa nabízí nová COVID pojištění

Po Velikonocích Kooperativa spustí prodej dvou nových připojištění k cestovnímu pojištění. Pojištění COVID a pojištění Karantény.

POJIŠTĚNÍ COVID OD KOOPERATIVY

Pojištění COVID je vhodné pro klienty, kteří se chystají do zemí, které jsou dle „semaforu“ MZV ČR označeny jako rizikové, tedy červenou a tmavě červenou barvou. V zeleně a oranžově označených zemích léčebné výlohy související s onemocněním COVID-19 hradíme i bez připojištění COVID. Pojištění bude možné sjednat s územní platností pro Evropu, v případě cestování mimo Evropu je možné sjednat pojištění i na územní platnost celého světa. Toto pojištění se vztahuje na pobyty v zahraničí do 30 dní.

PŘIPOJISTIT SE MŮŽETE I PRO PŘÍPAD KARANTÉNY

Pojištění Karanténa kryje nezbytné a přiměřené náklady na stravu, ubytování nebo náhradní dopravu do České republiky z důvodu, že byla pojištěnému nařízena karanténa související s onemocněním COVID-19. Tz. v případě, kdy nemůžete odcestovat ze zahraničí zpět v domluveném termínu, Vám uhradíme 80 % vícenákladů, které Vám s nařízenou karanténou vznikly. Musíte jen doložit doklady o zaplacení. Pojištění karantény se sjednává s limitem maximálně do 30 000 Kč. I toto pojištění bude možné sjednat s územní platností pro Evropu nebo celý svět. Stejně tak se pojištění vztahuje na pobyty do maximální délky 30 dní.

Tato připojištění sjednáte na kterékoliv pobočce Kooperativy.

Více o Kooperativa

Přečtěte si také:

Jak pojistit sportovní vybavení nejen proti odcizení

Pojištění odpovědnosti od Kooperativy

Asistenční služby se mohou hodit i v pojištění majetku

Zdroj foto: Pixabay.com


Mohlo by vás zajímat

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Schodolezy vám pomohou překonat bariéry

Když jsme mladí a zdraví a nastěhujeme se do krásného bytu ve třetím patře bez výtahu, nenapadne nás, že jednou může nastat situace, kdy se ocitneme v pasti, odříznuti od zbytku světa. Schody se stávají nečekaným problémem.

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Pojištění nemovitosti nezapomínejte včas aktualizovat

Máte platnou smlouvu na pojištění nemovitosti? Děláte jistě dobře, protože případné škody pro vás mohou být likvidační. Jako klíčové se ale ukazuje, abyste tuto smlouvu dostatečně často aktualizovali a uváděli co nejpřesnější hodnotu pojišťované nemovitosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání při likvidaci škody.