Klasickému hlasování na schůzích nejspíš odzvonilo

Na schůze se chodit musí. Hlasovat se musí. Kde ale pořád brát volný čas? A navíc to věčné promýšlení termínů, aby se zúčastnil co největší počet účastníků. Placení pronájmu sálu. Neříkáte si někdy, že by to přeci mohlo být jednodušší? Mohlo! Hlasování online vyzkoušela ICF – Mezinárodní federace koučů a podělila se s námi o své zkušenosti.

Klasickému hlasování na schůzích nejspíš odzvonilo

Online hlasování – jednoduché a přehledné

Službu online hlasování jsme využili na doporučení Hospodářské komory ČR v době karantény, kdy se nemohla uskutečnit naplánovaná členská schůze ICF ČR. Příjemným bonusem bylo, že nám díky členství v Komoře byla služba nabídnuta k bezplatnému otestování. Spolu s online službou jsme získali i vynikající servis - paní Zlata ze sousedé.cz, kteří nám online hlasování poskytli, nám na začátku vše podrobně vysvětlila a pomohla s nastavením hlasování a i v průběhu hlasování byla k dispozici pro všechny naše dotazy,“ sdělila Lucie Voláková z International Coach Federation Czech Republic, z. s.

Služba nám velice usnadnila hlasování per rollam o klíčových otázkách organizace, jako je schvalování rozpočtu, změna stanov, volby a tak dále - nemuseli jsme odkládat rozhodnutí důležitých témat či řešit zasílání hlasovacích formulářů a podkladů poštou, průběžně jsme mohli sledovat, kolik členů se již do hlasování zapojilo a aktivně reagovat v závěru 30 denního hlasování, abychom účast podpořili, výstupy z hlasování jsou přehledně zpracované a transparentní. Přístup k nim mají skrze službu všichni zapojení. Jsme rádi, že jsme mohli službu vyzkoušet a doporučujeme ji všemi deseti,“ dodává Lucie Voláková.

Nebojte se hlasovat online

Online svět bývá hlavně pro starší generace spojován s nebezpečím, s neznámem. Nikdo se nemusí bát o svou identitu nebo o svá data – vše se odehrává v plně GDPR zabezpečeném prostoru. A vy hlasujete kdykoliv a odkudkoliv.

Hlasováním online získáte více času pro sebe a své blízké a navíc ušetříte za náklady spojené s klasickou schůzí.

Vyzkoušejte hlasování online

Přečtěte si také:

Elektronické hlasování 21. století

Možnosti hlasování společenství vlastníků v současných podmínkách pandemie COVID-19 a nečastější pochybení při něm

Vyzkoušeli jsme online hlasování a z výsledku jsme byli překvapeni!

Online hlasování - účinný způsob, jak zachovat činnost a provoz nejen bytového domu!

Elektronickým hlasováním pomůžete omezit šíření nákazy koronaviru

Jak hlasovat v dobách COVID/Nouzového stavu? Využijte možnost online hlasování!

Zdroj foto: pixabay.com


Mohlo by vás zajímat

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Webinář: Budoucnost FVE pro bytové domy

Portál sousedé.cz si pro Vás připravil další ze série vzdělávacích webinářů společně se svými odbornými experty na nejrůznější témata týkající se vedení a správy SVJ